Echipamente 

Nike alege o rivală a Simonei Halep pentru prezentarea noului echipament de tenis

Nike prezintă o nouă colecție dedicată tenisului, lansată special pentru ediția aniversară cu numărul 50 a turneului eșalon de tenis al New York-ului – Flushing Meadows. Cu un design inspirat din zona retro a turneului, Nike optează pentru sportiva americană Sloane Stephens, locul 3 WTA, ca imagine, pentru colecția feminină.

Publicul din România își amintește de Sloane Stephens drept una dintre rivalele Simonei Halep, încisivă și ușor arogantă în declarații, dar,în cele din urmă, victimă pe teren.

Și tenismenii masculini au parte de noi echipamente din colecția 2018 NikeCourt, prezentate de tânărul canadian Denis Shapovalov, în vârstă de doar 19 ani, locul 26 ATP.

Iată, în galeria de mai jos, opțiunea Nike pentru un set de culori vii, atât pentru colecția feminină, cât și cea masculină.

Colecția de toamnă NikeCourt va fi disponibilă, din 19 august, la www.nike.com.

Te-ar putea interesa și

2 Thoughts to “Nike alege o rivală a Simonei Halep pentru prezentarea noului echipament de tenis”

  1. […] Nike și-a lansat colecția pentru Flushing Meadows alături de Sloane Stephens (locul 3 WTA) (link), este rândul Serenei Williams (locul 27 WTA) să revină în lumina reflectoarelor, cu o linie […]

  2. […] Sloane Stephens (link) și Serena Williams (link), Nike alege încă o reprezentantă a tenisului pentru  lansarea unei […]

Leave a Comment