Competiții Echipamente Stuff 

OMNISPORT – 20.11.2020

O nouă zi, un nou set de știri din sport. Ca de obicei, căutăm să vă aducem pe ecrane conținut scurt și la obiect, cu informații pe care poate că nu le vedeți foarte des în online-ul românesc. Iar lista de astăzi poate începe.

AUTO

Elation – atenție mare, să nu citiți greșit numele – Freedom Coupe este un nou super-car electric, cotat la 2.000.000 de dolari. Versiunea cu trei motoare va dezvolta 1.400 de cai putere, iar cea în patru motoare va atinge 1.900 cai putere. Se pregătește și o versiune convențională, cu un motor V10 de proveniență Audi (link).

CICLISM

Viitorul este wireless, și asta se traduce și în ciclism. Shimano a depus patentul pentru un schimbător electronic, wireless, cu 12 viteze. Glumind, în curând vom mai avea nevoie de o priză și un charger, probabil (link).

Echipa Pro a lui Alberto Contador, Eolo-Kometa, îi va include și pe John Archibald și Mark Christian (link)

ESPORTS

A apărut o nouă listă cu wonderkids pentru unul dintre titlurile care dau cea mai mare dependență, din istoria jocurilor electronice – Football Manager 2021. Iar noile nume care vă pot face echipa să rupă norii sunt chiar aici (link).

FOTBAL

Federația Irlandeză de Fotbal – Atenție, nu Irlanda de Nord, care tocmai ce a fost din nou egala României – investighează un mesaj video mobilizator rulat de irlandezi în vestiar, înainte de amicalul cu Anglia. Se discută despre naționalism dus spre extremism, bazat pe istoria deloc amicală dintre cele două țări (link).

O nouă regulă FIFA setează cadrul pentru un mai bun tratament al fotbalistelor profesioniste, pe durata maternității. Se discută de un set minim de reguli ce pornește de la 14 săptămâni de concediu și o remunerație de 2/3 din salariul integral. Fiecare federație națională are și libertatea de a oferi mai multe beneficii, peste limita minimă impusă de FIFA (link).

RUGBY

Argentina învinge, pentru prima oară în istorie, selecționata Noii Zeelande – forța majoră și mult timp dominantă a acestui sport, cu 25-15 (link).

SPORTURI DE IARNĂ

Se apropie decembrie, zăpezile și un nou sezon pe pârtie. Iar snowboarding-ul prinde forme noi, cu placa Endeavor Archetype, cu un design special, în coadă de rândunică (link).

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment