Competiții Echipamente Oameni Stuff 

OMNISPORT – 25.11.2020

Bună ziua și bine ați revenit! Nou calup de știri blitz din sport, chiar aici. Să pornim!

AUTO

Banii Bahrainului au cumpărat prezența Formula 1 în țară, dar acum discuția se poartă la nivel de sportwashing. Cât mai poate acoperi poleiala adusă de Formula 1 derapajele și nerespectarea drepturilor omului, în Bahrain (link).

Un Porsche Taycan a bătut recordul la drift-uri pentru automobile electrice (link)

CICLISM

După o pauză de 15 ani, Adidas reintră în ciclism și produce o nouă pereche de pantofi dedicați acestui sport (link).

ESPORTS

Zlatan Ibrahimovici și Gareth Bale cer o investigație referitoare la modil în care EA a obținut – sau nu – dreptul de a le folosi imaginea, pentru FIFA 2021 (link).

FOTBAL

FIFA a făcut publică lista scurtă a nominalizaților pentru Antrenorul Anului 2020. Îi regăsimm, bineînțeles, și pe Klopp și Bielsa (link).

Discuția despre demența cauzata de fotbal continuă. Aparent, femeile care practică fotbal profesionist sunt mai predispuse la afecțiunea respectivă decât bărbații. Iar acum se caută voluntare pentru testări (link).

ÎNOT

Gluma zilei. Shayna Jack din Australia dă vina pe blender-ul folosit de prietenul sau frații săi, pentru rezultatele pozitive antidoping (link).

RUGBY

Încă un deces, în rugby. Cristophe Dominici, fost jucător-cheie din selecționata Franței, a decedat la doar 48 de ani (link).

TENIS

Australian Open este foarte posibil să fie amânat cu 1-2 săptămâni, din cauza măsurilor de carantină din Victoria (link).

Andy Murray crede că tenismenii „probabil” că ar trebui să facă teste COVID, dacă asta readuce la normalitate calendarul competițional (link).

Asta este tot pentru astăzi, ne revedem în curând!

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment