Echipamente 

Pantofii Adidas care simulează alergarea pe nisip

Nu în fiecare zi vedem un producător de echipamente care vrea să facă lucrurile mai dificile pentru utilizatori. Iată că, în toata fuga după simplu, facil și minimalist, Adidas înotă contra curentului și face public un concept de pantofi sport a cărui construcție simulează pașii pe nisip.

Pantofii sunt concepuți pentru antrenamente de rezistență, iar talpa, compusă dintr-o plasă tridimensională, reduce voit stabilitatea și simulează senzația pe care o ai atunci când piciorul se afundă în nisip.

Inspirația vine de la grupurile de alergători care se antrenează pe dunele de nisip, lucru care duce, în timp, la mai multă forță în picioare și lamai puține dureri musculare post-antrenament.

Mai multe imagini cu noul concept sunt disponibile în galeria de mai jos:

Grit – numele conceptului – este menit să crească volumul de energie consumat în timpul antrenamentelor, obosind mușchii și crescînd randamentul exercițiilor, într-un timp mai scurt. Partea superioară a pantofilor este produsă exclusiv din material biodegradabil, ca un pas în plus pentru a prezenta publicului viitorul pantofilor sport.

Sursa foto și info

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment