Echipamente 

Sezon nou, tricouri noi: Internazionale Milano 2019-2020

Înapoi în timp, în epoca Ronaldo, când Inter însemna ceva în fotbalul mondial și câștiga cele mai importante trofee. Pentru că bugetul se ține și cu vânzări de merchandise, iar la unele cluburi nu ajung doar tricourile pentru partidele acasă și în deplasare, Nike lansează al treilea rând de echipamente ce vor fi folosite de Internazionale Milano îns ezonul 2019 – 2020.

Cu evidente influențe retro, de la logoul Nike, până la silueta neagră, tricourile aduc aminte, prin design-ul clasic, de perioadele ceva mai bune din istoria clubului italian.

Și, pentru că este cool să afișezi diversitatea, imaginile oficiale de prezentare a echipamentului masculin includ o asiatică, o negresă, o albă, un asiatic și un alb. Lipsesc, și nu știu cum de a fost acceptabil așa ceva, un gay, un transexual și un/o nonbinar/ă.

Puteți vedea și alte noi tricouri de fotbal prezentate în rubrica noastră, din sezonul 2018-2019, chiar aici: Arsenal Londra (link), Boca Juniors și PSG (link), Tottenham Hotspur, Atletico Madrid și Chivas Guadalajara (link), AS Roma (link), Chelsea Londra, Manchester City și Atletico Madrid (link), Internazionale Milano (link), FC Barcelona (link), Pumas (link). Sezonul 2019-2020 a debutat cu FC Barcelona (link), AS Roma (link) și Chelsea (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment