Echipamente 

Sezon nou, tricouri noi: Pumas

Nu prea mai putem vorbi de sezon nou ci, mai degrabă, de mid-season, pentru că suntem mai aproape de pauza competițională decât de start. Cu toate acestea, America Latină funcționează după un alt program, iar mexicanii de la Pumas – pe scurt, respectiv numele lung și oficial Club de Fútbol Universidad Nacional A.C. – lansează, împreună cu sponsorul tehnic Nike, un set de echipament special pentru Ziua Morților, sărbătoare importantă în cultura latino-americană.

Vorbim despre un logo supradimensionat al clubului, întins pe aproape întreaga față a tricourilor, căruia i se adaugă oasele care duc cu gândul la craniile tradiționale, „venerate” în Mexic în această perioadă. De altfel, aici este, cumva, și surpriza. Cu un logo mutat central, pe piept, rămâne liberă zona din stânga-sus a tricoului, loc în care este afișat, în mod obișnuit, „scutul” echipei.

Mai multe imagini cu noile tricouri sunt disponibile chiar aici:

Puteți vedea și alte noi tricouri de fotbal ce sunt sau vor fi folosite în sezonul 2018-2019, chiar aici: Arsenal Londra (link), Boca Juniors și PSG (link), Tottenham Hotspur, Atletico Madrid și Chivas Guadalajara (link), AS Roma (link), Chelsea Londra, Manchester City și Atletico Madrid (link), Internazionale Milano (link). FCBarcelona (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment