Stuff 

Știrile Bizare ale zilei – 20 septembrie

Hei, hei, credeați că v-am uitat? Nu, bineînțeles că undeva, în lumea asta mare, se întâmplă ceva neobișnuit din fenomenul numit sport, numai demn de a fi prezent în rubrica noastră tradițională. Să pornim!

  • Începem, cum altfel, cu ciclismul. O englezoaică la volan a fost enervată de un ciclist și a postat pe twitter – cam pe jumătate în glumă – că ar fi trebuit să îl calce. Poliția din Surrey i-a transmis că mai bine își returnează permisul de conducere, cu așa o atitudine. Bineînțeles, tweet-ul a dispărut și contul a fost șters, între timp (link).
  • Nike a pornit campania cu Kaepernick, americanii au început să își ardă produsele Nike cumpărate, într-o formă de protest cumva deficitară ca gândire – și în România unii bloggeri cumpără Coca Cola și o aruncă, în semn de protest, în WC – iar unul dintre rezultate se măsoară printr-un remarcabil 61% mai multe produse cu stocuri epuizate, decât într-o perioadă comparabilă obișnuită (link).
  • Un retailer de biciclete electrice consideră că limitarea de viteză la doar 25 km/h dăunează siguranței rutiere și că acestea ar trebui să fie lăsate să circule mai rapid. Evident, retailer-ul nu știe că, în București, o viteză medie de 25 km/h este doar un vis, pentru întregul trafic (link).
  • Și, ca să rămânem și cu ceva constructiv după calupul de astăzi, vă invităm să citiți despre apa cu proteine sau vitamine pe care o vedeți tot mai des pe rafturile supermarket-urilor și dacă ar trebui sau nu să cumpărați așa ceva (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment