Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 24 octombrie

E miercuri și, ca de obicei – OK, nu chiar de obicei, dar tot încercăm să ne ținem de program – vă servim o porție fierbinte de știri ceva mai altfel din lumea sportului. Iată, pe final de octombrie – început de iarnă, ce v-am pregătit:

  • Nike Cortez versus Onitsuka Tiger Corsair. Se pare ca Nike a explodat ca business pe baza unui mic furt. Produceau Onitsuka Tiger Corsair și, în paralel, au clonat modelul de succes, identic, sub marca lor. Pe blat, cum s-ar spue. Și așa s-a născut Nike Cortez. O poveste interesantă (link).
  • Francezii – sau minoritățile de acolo – fură de rup, iar autoritățile analizează înmatricularea bicicletelor, pentru a le face mai ușor de identificat (link).
  • Cyrus Monks vorbește despre suișurile și coborâșurile din cariera de ciclist profesionist. Ca oriunde în viață, contează și norocul. E o poveste cumva universal valabilă, indiferent de domeniu (link).
  • Captain Obvious Floyd Landis ne dezvăluie noutatea senzațională a momentului – ciclismul nu este un sport curat. Cumva truism, dar când el, cu istoric de dopaj și titluri anulate, o spune, devine ceva mai credibil. It takes a cheat to know a cheat (link).
  • Articolul genial al zilei ne spune despre cum îți poți gestiona nevoile fiziologice, când te taie fix în timpul unui triatlon.Un subiect care cu adevărat merită dezvoltat (link).
  • Și, ca să avem simetrie, că tot am început cu ei: Nike nu uită că vine Halloween și ne servește o pereche de Air Force 1 Low Skeleton. Evident, cu scheleți. Dar nu așa cum vă așteptați, însă (link).

Te-ar putea interesa și

One Thought to “Știrile bizare ale zilei – 24 octombrie”

  1. […] câteva zile după ce Nike a lansat perechea Air Force 1 Low Skeleton, despre care am scris aici (link), care arată ca o radiografie a labei piciorului, exact ca în imaginea de mai jos, a ajuns […]

Leave a Comment