Lifestyle 

Atenție, hipsteri sportivi, a apărut berea cu electroliți

Până acum puteai să bei o bere și să te uiți la sport, dar în 2018 lucrurile o iau complet razna și – surpriză – poți bea bere imediat după ce faci sport! Nu orice fel de bere, cu bere cu electroliți!

Nu mergem mai departe fără să ne înclinăm geniilor care au produs, încă din 2006, Idiocracy. Acolo, electroliții deja înlocuiau apa de la chiuvetă și erau folosiți inclusiv la irigații. Acum, îi avem în bere. Suntem foarte, foarte aproape.

Revenind la noutatea zilei de astăzi – berea cu electroliți. Cât de hipsteresc vă sună berea Long Run Apricot Pale Ale? Este de un 8,8/10, în catalogul hipsterilor? Este.

Puncte bonus pentru hipsterie? Berea cu electroliți încă nu este recunoscută drept tip de bere de către Asociația Berarilor din Statele Unite. Practic, suntem exact în momentul „before it was cool”.

Bere despre care producătorii spun că au încercat să păstreze gustul și „the mouthful” tipic berii, dar cu mai puțin alcool.

Printre numele care se impun pe această nouă nișă, avem  Evil Twin Brewing, Harpoon Brewery, Zelus și Sufferfest. Iar berile produse de aceștia încearcă să țină nivelul de alcool la un rezonabil maxim de 5%, pentru a nu face mai mult rău decât bine sportivilor.

Nu avem aceste sortimente și pe rafturile supermarket-urilor noastre, în România, și nici la competițiile de alergare sau pedalat, dar daca ajungeți prin Statele Unite, s-ar putea să vă rehidratați un pic altfel decât de obicei.

Sursa info și foto

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment