Lifestyle 

Deschiderea piscinei World Class Titan, amânată pentru 29 iunie

Deși World Class anunțase inițial că piscina, sauna și jacuzzi-ul din Titan se redeschid în data de 22 iunie, „din motive operaționale”, lucrările de mentenanță se prelungesc cu încă o săpătămână, iar noul termen de finalizare și acces pentru public este 29 iunie, potrivit comunicărilor oficiale.

Între timp, clienții sunt redirecționați, în continuare, către locațiile InCity – cea mai  apropiată de Titan, Caro și Upground.

În ală ordine de idei, din 25 iunie, reprezentanții clubului de fitness anunță și lansarea World Class Mobile App, compatibilă cu Android și iOS. Tot în aceeași zi se deschis și două noi cursuri:

C-Core te va surprinde cu un mix de exerciții mai eficiente ca oricând, pentru un abdomen perfect definit, în timp ce noile coregrafii Les Mills promit beaturi electrizante, mișcări care îți vor da dependență și motivație extra să te antrenezi ca un adevărat campion!
Apar și schimbări în regulament, în special referitoare la cei care nu își respectă rezervările:
La atingerea numărului-limită de sancțiuni, contul tău va fi blocat pentru rezervări online timp de două săptămâni. În acest caz, singura metodă de rezervare disponibilă va fi direct la recepția clubului, în limita locurilor rămase disponibile. Reține, însă, că anularea rezervării în intervalul orar permis duce la evitarea sancțiunilor aferente.

Mai multe informații sunt disponibile aici (link).

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment