Echipamente 

Fii cocalar cu stil, cu trei noi perechi de șlapi premium

Uneori e bine să nu ne luăm foarte în serios, și fix în această idee avem și articolul de față. Ca notă, șlapii sunt perfect acceptabili. Pe plajă sau la piscină. Ca să nu ne auzim vorbe.

Iar săptămâna asta ne aduce trei noi lansări cu stil, în domeniul șlapilor. Dacă putem folosi stil și șlapi în aceeași propoziție, bineînțeles.

Gucci

490 de euro pentru o pereche de șlapi Gucci de nouă generație nu e nimic mai mult decât restul de la o shaorma, pentru orice cocalar cu BMW și volan pe dreapta care se respectă. Proaspeți în magazine, șlapii Gucci vin chiar în două versiuni – una cu scris hauriu și alta cu blazon embosat. De la boss, evident.

Sursa

Jordan

Hai să zicem că dacă ești baschetbalist și te încalți de obicei de la raionul geamantane ai putea aprecia o pereche de șlapi care să îți lase degetele un pic mai libere. Nu-ți face griji, Jordan’s got your back, cu o colaborare cu Quai 54 – turneu de streetball din Paris. Prețul este încă nespecificat, așa că mai bine pune de-o parte banii cu care vroiai să-ți tragi Audi-ul în foiță aurie.

Sursa

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment