Echipamente 

FOTO: 5 biciclete nou lansate săptămâna aceasta

În ajun de Tour de France, producătorii de biciclete se întrec în lansări de modele cât mai performante sau mai tehnologizate, clasice sau electrice, la prețuri deseori prohibitive și în colecții limitate, dar care vor dicta tendințele modelelor de masă din viitoarea perioadă. Am grupat, mai jos, cele cinci modele de calibru, care își vor pune amprenta asupra ciclismului.

Cannondale SystemSix – producătorul pretinde că este cea mai rapidă bicicletă din lume, care se și încadrează reglementărilor UCI (link).

Cannondale System Six

Specialized S-Works Venge – cea mai solidă și aerodinamică bicicletă a mărcii. Cu 460 de grame mai ușoară și cu opt secunde mai rapidă, în anumite situații, în tunelul aerodinamic, decât generația anterioară (link).

Specialized S-Works Venge

Orbea Gain e-bike carbon – dacă Orbea Gain era pe piață încă de anul trecut, noutatea săptămânii este cadrul din carbon, care duce greutatea bicicletei electrice la doar 11,3 kilograme (link).

Orbea Gain

Ridley Noah, generație nouă – actualizări la nivel de design, aerodinamică, rezistență și greutate. Ridley echipează, în Tour de France, echipa Lotto Soudal (link).

Ridley Noah

FACTOR O2 Bardet Limited-Edition – cu două versiuni de cadru, producția acestor biciclete va fi limitată la 200 și, respectiv, 100 de exemplare (link).

FACTOR O2 Bardet

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment