Lifestyle 

Mișcarea Face Bine: 50.000 de spectatori, 6.500 de participanți

„Cea mai mare oră de sport”, parte a campaniei „Mișcarea face bine”, trage linie peste cele trei etape din acest an, cu 6.500 de participanți și 50.000 de spectatori, aunșă astăzi Telekom România.

În iulie și august, festivalul organizat în parteneriat cu Smartatletic a oferit posibilitatea locuitorilor din Ploiești, Brașov și Iași să participe la peste 98 de clase de sport susținute de 134 de instructori naționali și internaționali.

Ediția de anul acesta a adus clase și sporturi noi, precum Les Mills Body Pump, Functional Training, Les Mills Grit, Fight Klub Khai Bo, Kangoo Jumps maraton, Baschet și Capoeira.

Pentru cauza socială a ediției de anul acesta a festivalului au fost colectate fonduri de 12.590 RON. Suma reprezintă donațiile efectuate prin intermediul platformei Galantom, donațiile din cadrul celor trei evenimente și taxele de participare la Crosul UpDown Run organizat în cadrul activităților de la Brașov. Peste 250 de persoane, dintre care 30 de angajați Telekom, au alergat pentru cauza Elenei Bunea, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Fundația Telekom completează suma colectată, donând până la valoarea de 25.000 RON pentru operația de transplant de intestin pe care Elena o poate face într-un centru medical specializat din Birmingham.

În plus, un număr de 1.500 de persoane au beneficiat de testări medicale gratuite, sesiuni de recuperare și estetică medicală furnizate de către BTL România Aparatură Medicală. Participanții au avut ocazia să participe și la demonstrații susținute de Crucea Roșie Română, iar 146 de persoane au învățat cum să acorde primul ajutor și cum să reacționeze în situațiile în care viața celor de lângă ei este în pericol.

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment