Lifestyle 

Mișcarea face bine: după 6.500 de ploieșteni, vine rândul Brașovului

După debutul din Ploiești, unde peste 6.500 de persoane au participat la activități sportive în aer liber, Piața Sfatului din Brașov va fi locul în care pasionații de mișcare își vor da întâlnire pe 28 iulie 2018, pentru a participa la cel de-al doilea eveniment organizat în cadrul ediției cu numărul 8 a festivalului „Cea mai mare oră de sport”, parte din campania „Mișcarea face bine”, powered by Telekom Sport.

De la ora 09:00 până la ora 21:00 vor avea loc clase de fitness – Functional Training, Steel Tonic, Kangoo Jumps, Body Pump program Les Mills, boot camp challenge, Zumba, Fight Klub Khai Bo, dar și activități sportive – volei, baschet, ping-pong, șuturi la poarta de fotbal, spinning.

De asemenea, în program este inclus și Crosul UpDown Run, în cadrul căruia au la dispoziție două probe, de patru și, respectiv, de șapte kilometri.

Crosul este singura activitate din cadrul festivalului la care se percep taxe de participare, iar fondurile vor fi direcționate în totalitate către cauza socială susținută de Fundația Telekom Romania.

Anul acesta, Fundația contribuie prin fondurile donate la acoperirea costurilor intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de trei ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Ea are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin, pe care o poate face într-un centru medical specializat din Birmingham.

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment