Competiții Oameni Stuff 

Omnisport – 07.12.20

O nouă săptămână debutează cu un nou calup de știri din sport, iar astăzi avem și un record mondial. La ce? Vedeți chiar mai jos. Iată:

ALERGARE

Kibiwott Kandie – de unde altundeva decât din Kenya – a bătut recordul mondial la semimaraton, iar noua ștachetă stă la 57.32. Interesant este că încă alți trei alergători de la Valencia Marathon au terminat sub timpul anterior de record mondial. Probabil că a fost un vânt bun (link).

AUTO

Ford lansează ediția 2020 a SuperCar-ului electric Mustang Mach-E GT. 480 de cai putere și 3,8 secunde pentru accelerația 0-100 km/h (link).

BASCHET

Nicio surpriză – Scottie Pippen a fost nemulțumit de The Last Dance și modul în care compania lui Jordan, producătoare a mini-seriei, a reflectat realitatea (link).

BOX

Sau, mai bine zis, circ. Floyd Mayweather va juca un meci demonstrativ – oare ce poate demonstra? – împotriva vlogger-ului Logan Paul. Mayweather e neînvins, în timp ce pe Logan Paul l-a mai bătut un alt youtuber, în 2019. În mod normal, meciul nu ar trebui sp depășească 5 secunde. Dar e un demonstrativ, așa că sponsorii au nevoie de timp de expunere (link).

CICLISM

Sportul care domină dintotdeauna peisajul la capitolul „injectabile” nu putea pierde cursa COVID-19. Cicliștii de la UAE Team Emirates vor fi în avangardă și se vor vaccina anti-COVID încă din ianuarie 2021 (link).

MOTO

Ducati scoate în lumina reflectoarelor versiunea 2021 a legendarului model Monster. 937 centimetri cubi, 111 cai putere (link).

Atât pentru astăzi. Să ne revedem cu bine!

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment