Business Competiții 

OMNISPORT – 11.01.21

Bună ziua și bine ați venit într-o nouă spătămână! Să deschidem lucrurile cum deja ne-am obișnuit – cu un calup de știri-fulger din sporturile lumii.

AUTO

Toyota ne pune muzica unui motor de 680 de cai putere, hibird, ce va propulsa modelul GR Super Sport în tradiționala cursă de 24 de ore de la Le Mans (link)

FOTBAL

Se încearcă reglementarea modului de a sărbători golurile, în Marea Britanie. Guardiola nu crede în posibilitatea de a tempera forțat entuziasmul marcatorilor (link)

Caz de COVID-19 confirmat și la Celtic Glasgow, după un turneu de antrenament în Dubai (link)

Gianni Infantino, șeful FIFA, apare într-un spot de promovare a Arabiei Saudite. Arabia Saudită nu stă prea bine cu drepturile omului. Organizațiile internaționale se sesizează (link)

GOLF

PGA mută – dar nu de acum, ci din 2022 – turneul de golf care era găzduit de circuitul Bedminster, ce îi aparține lui Donald Trump, urmare a dezastrului de la Capitoliu (link)

MULTISPORT

Olimpiada de la Tokyo, deja amânată din 2020 pentru acest an, este în continuare incertă, odată ce Tokyo a intrat în stare de urgență, ca urmare a unui nou val de infectări COVID-19 (link)

NAVIGAȚIE

Un catamaran încearcă doborârea recordului mondial de înconjor al lumii, în cadrul competiției Jules Verne Trophy. Recordul actual este de 40 de zile ți 23 d eore și datează din 2017 (link)

RUGBY

Turneul celor 6 Națiuni, versiunea feminină, se amână pentru aprilie. Încă sunt dubii și în privința acestei date (link)

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment