Echipamente 

Pantofii nebuni ai săptămânii

Fără gluten și fără aditivi, dar cu o doză sănătoasă de nebunie și neconvențional, în design. Ne face plăcere să vă prezentăm pantofii sport nebuni lansați în această săptămână. Fiți fără griji, majoritatea lansărilor au loc abia peste ocean, deci va mai dura ceva timp până îi vom vedea live, cu design-ul mai mult sau mai puțin șocant, pe propriile retine.

Nike Air Force 1 Gingham Pack

Cu un design decupat direct de pe mușamaua din bucătăria bunicii, Nike scoate o nouă ediție a legendarului model Air Force 1, special pentru doamne și domnișoare. Acum, de ce a ales Nike sa încalțe femeile cu o mușama este o discuție care poate cădea ușor în stereotipuri legate de gen și glume macho sau rage feminist.

Sursa

Asics Gel Kayano 5 HBX

Neoanele anilor ’90 strălucesc sub talpile acestor – cum altfel – pantofi sport reinterpretati, vintage-classic-chunky. Asics a făcut, întotdeauna, încălțări performante și bune pentru atleți, la fel cum tot Asics nu a avut niciodată o istorie a design-ului prea frumos, așa că îi iertăm, și de data aceasta. Notă – pantofii sunt inspirați din Internet Explorer 5. Cu alte cuvinte, să nu vă așteptați la viteză!

Sursa

New Balance 990v3

New Balance reinterpretează piramida lui Maslow și pune nevoie esențiale ale generației Millenials pe călcâiele acestor noi pantofi sport. Așa că apa și WiFi-ul își fac loc, vizibil, pe această pereche de pantofi pe care nu v-ar condamna nimeni dacă, în alte circumstanțe, ați considera-o pur și simplu urâtă. Produsul este rezultatul colaborării cu No Vacancy Inn.Sursa

Adidas Ozweego RS x Raf Simmons

Pune crom! Dă-i cu luciu! După jantele cromate, care au devenit o banalitate, și mașinile complet cromate, care de mult nu mai sunt o raritate, acum nu mai ești suficient de cocalar dacă nu ai și tălpile cromate. Da, modă, trend-uri, lucruri, dar parcă-parcă, dacă nu ești ca musca atrasă de bec, mai bine spui pas acestei perechi de chunky flashy adidas.

Sursa

Vans All Over Checkerboard Pack

– Liber? – Unde, boss? – Dristor. – Nu, bossulică, mă retrag în Rahova. 50 de lei, dacă vrei, și te duc, da’ nu punem ceasul. Iar taximetristul dă, agitat, din piciorul încălțat cu această pereche de Vans. Cu asta, am zis totul.

Sursa

Rămâneți aproape, sigur vom mai vedea tot felul de minuni, la rubrica asta. Și aveți grijă ce purtați!

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment