Echipamente 

Șase pantofi sport lansați săptămâna aceasta

Deși este doar miercuri, am strâns o lista consistentă de noi pantofi sport lansați în ultimele două zile. Avem nume mari, perechi colorate, modele sobre, dar și colaborări neașteptate. Le prezentăm pe toate, rând pe rând, în continuare.

Brooks NYC Pop Art Ghost 11

Maratonul New York, eveniment gigant din lumea alergării, atrage atenția milioanelor de oameni e pe întregul glob, an de an. Nici mărcile producătorilor de echipament nu ratează momentul, iar Brooks ne delectează cu o ediție specială, inspirată de oraș, de Statele Unite și de competiție în sine. Rezultă un cocktail de culoare ce îmbină elemente de graffiti și comic books ce delectează privirea.

Sursa info și foto

Air Jordan 4 Tattoo

Rămânem în zona vie a culorilor și trecem, de această dată, de la grafica de comics la cea de salon de tatuaje. Cea mai recentă iterație a modelului deja istoric al Jumpman, Air Jordan 4, apare într-o nouă combinație de design, cu versiunea Tattoo. Inspirația desenelor este, desigur, baschetul.

Sursa info și foto

Nike Air Tailwind 79 OG

Hei, vreti ceva clasic, mai cuminte ca paletă coloristică, versatil, eventual bun și pentru birou? Nike are grijă de voi și renaște clasicul Air Tailwind cu materiale noi, tehnologie adusă la zi și culorile deja clasice, într-o ușoară reinterpretare modernă. Clasicul revine, din ce în ce mai atrăgător.

Sursa info și foto

Reebok 3D OP. Pro

Vorbeam de clasic și de culori cuminți. Ce poate fi mai clasic decât un pantof lansat în 1998 și reinterpretat cu fix 20 de ani mai târziu? Și ce poate fi mai cuminte decât un pantof care are, în paleta coloristică, trei tipuri de gri și un pic de alb? Răspunsul este Reebok 3D OP. Pro, în versiunea sa Cool Grey. Pentru că grey is the new black.

Sursa info și foto

Asics Gel Saga Black Orchid

Știi că a venit toamna când chiar și Asics, cunoscut drept producător de-a dreptul desfrânat când vine vorba de aruncat peste tot cu toate culorile, alege să producă un pantof cuminte, care nu te duce chiar imediat cu mintea a curcubeul Skittles. Noul Gel Saga Black Orchid este o versiune temperată ca design, versatilă ca opțiuni de purtare.

Sursa info și foto

Puma Suede x Karl Lagerfeld

Ați văzut cum am pornit materialul, de la bombe de culoare la produse din ce în ce mai cuminți? Ajungem, astfel, de la un pantof de alergare la unul care este aproape elegant. Vorbim despre o colaborare oarecum surprinzătoare, între Puma Suede – colecția din piele întoarsă – și designer-ul Karl Lagerfeld. Rezultatul, de-a dreptul plăcut, este chiar aici.

Sursa info și foto

Te-ar putea interesa și