Competiții Lifestyle 

Se apropie Mecca triatlonului. Cum și unde poți vedea live Ironman Kona

Fotbalul are finala Ligii Campionilor, fotbalul american are Super Bowl, iar triatlonul are și el marea sa finală, an de an: Ironman Kona.

Franciza gigantă, care angrenează an de an sute de mii de sportivi pe întregul glob, își are punctul culminant chiar sâmbătă, în 12 septembrie, iar fanii sportului 3 în 1 pot vedea, live, întregul spectacol.

Prima și cea mai accesibilă opțiune este live-ul integral al competiției, pe facebook, aici (link).

Acoperirea, prin parteneriatul semnat cu facebook, va include și pregătirea pentru cursă. Vei putea urmări pregătirea sportivilor din dimineața zilei Z. De asemenea, acoperirea Ironman Kona va cuprinde și sfârșitul cursei – inclusiv epica oră finală. În total, vor exista 20 de ore de transmisie, pentru cea mai mare cursă a triatlonului.

Nu ești pe facebook pe 12 septembrie? Nicio problemă, verifică, în lista canalelor TV, dacă ai NBC Sports. Sau, bineînțeles, online. Cursele pro feminine și masculine Ironman Kona vor fi live.

Ai un favorit anume pe care vrei să îl urmărești în timpul cursei? Poți face asta prin aplicația pentru Android și iOS Ironman Tracker.

Setează-ți în calendar ziua de 12 septembrie pentru Ironman Kona. Dacă nu ești acolo pe traseu, tot îți poți susține favoriții, pe facebook sau la TV.

Photo credit: Cathy andersen on VisualHunt / CC BY-ND

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment