Echipamente 

Sezon nou, tricouri noi: Boca Juniors și PSG

Continuăm seria în care prezentăm noile echipamente ale cluburilor care se pregătesc de sezonul fotbalistic 2018-2019 (link). Astăzi, avem două noutăți de la Nike – un set de tricouri pentru acasă și deplasare, dar și o premieră absolută – posibilitatea intrării cu marca sa Jordan în fotbal.

Club Atletico Boca Juniors

Dacă echipamentul pregătit pentru meciurile de acasă rămâne fidel tradiției și nu aduce schimbărimajore stilistice, tricourile din deplasare adaugă nuanțe noi de albastru și auriu, pe un contur menit să reprezinte vibrațiile de pe scara Richter – o aluzie subtilă la atmosfera explozivă regăsită deseori pe stadionul de casă – La Bombonera.

Paris Saint Germain

Colaborările dintre Nike și Paris Saint Germain, prin colecțiile pentru fani sub marca Jordan, sunt foarte aproape de a se transpune prin prezența numelui legendarului baschetbalist direct pe echipamentul de joc al clubului francez. Hainele purtate de Justin Timberlake la un recent concert generează și mai multă credibilitate posibilei decizii, care ar însemna intrarea, în premieră, a mărcii Jordan în fotbalul „mare”.

Sursa info și foto

Te-ar putea interesa și

One Thought to “Sezon nou, tricouri noi: Boca Juniors și PSG”

  1. […] sau vor fi folosite în sezonul 2018-2019, chiar aici: Arsenal Londra (link), Boca Juniors și PSG (link), Tottenham Hotspur, Atletico Madrid și Chivas Guadalajara […]

Leave a Comment