Echipamente 

Sezon nou, tricouri noi: Chelsea 2019-2020

Nike ne sugerează, din nou, că albul revine la modă. La fel ca în cazul tricourilor de deplasare ale AS Roma, prezentate săptămâna trecută, și pentru Chelsea, al doilea rând de echipament devine alb, fără culori artificiale, cu un plus de eleganță și stil.

Iar aici avem inclusiv un guler tip polo, plus o inscripție pe interior – ‘The Pride of London’ – care bulversează un pic. Există în Londra un alt club de care probabil că ați auzit – Arsenal – cu mai multe trofee, mai multe cupe și mai multe victorii în meciurile directe, așa că nu este chiar clar ce este cu acel Pride, în afara unui claim istoric nejustificat. Mai ales că Pride Month s-a încheiat și revenim la business as usual.

Puteți vedea și alte noi tricouri de fotbal prezentate în rubrica noastră, din sezonul 2018-2019, chiar aici: Arsenal Londra (link), Boca Juniors și PSG (link), Tottenham Hotspur, Atletico Madrid și Chivas Guadalajara (link), AS Roma (link), Chelsea Londra, Manchester City și Atletico Madrid (link), Internazionale Milano (link), FC Barcelona (link), Pumas (link). Sezonul 2019-2020 a debutat cu FC Barcelona (link) și AS Roma (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment