Echipamente 

Sezon nou, tricouri noi: FC Barcelona

Câteodată nu vă dați seama cât de greu este să fii Messi și cât ghinion poți să ai în viață. Ani de-a rândul a suportat ironiile și glumițele coechipierilor și adversarilor, că este mic.

Alvaro, de la Espanyol Barcelona, îl face „pitic” pe Messi

Apoi, în încercarea disperată de a arăta că este bărbat în toată firea, ca să scape de fața de copil, a încercat toate versiunile de barbă și culoare a părului.

SBNation ne și spune că Messi s-a sricat și chiar noi l-am stricat

Iar acum, după ani și ani de căutare a masculinității, Nike îl îmbracă pe Messi în… roz.

Da, al treilea rând de echipament al Barcelonei este roz cu roz, produs de Nike și, bineînțeles, ca și în toate celelalte „third kit” ale cluburilor mari din Europa, pe fundalul tricoului este desenată imaginea aeriană a orașului, cu geometria perfectă specifică metropolei.

Cu toate acestea, Nike a ales să nu îl folosească pe Messi ca model pentru al treilea rând de echipament – cumva normal, nu pui star-ul să vândă așa ceva -, însă a găsit un tip care arată mult mai bizar, într-un fel care aduce oarecum a sex offender.

Iată, mai jos, încă două imagini cu noul echipament:

Puteți vedea și alte noi tricouri de fotbal ce sunt sau vor fi folosite în sezonul 2018-2019, chiar aici: Arsenal Londra (link), Boca Juniors și PSG (link), Tottenham Hotspur, Atletico Madrid și Chivas Guadalajara (link), AS Roma (link), Chelsea Londra, Manchester City și Atletico Madrid (link), Internazionale Milano (link)

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment