Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 15 august

Dacă este miercuri, avem știri bizare. Ca de obicei, în ultima vreme, ciclismul își trage partea leului.

  • Vorbeam săptămâna trecută de Jan Ullrich și se pare că nici nu știam ce avea să urmeze. În scurtul timp trecut, fostul ciclist câștigător al Tour de France a încercat să strângă de gât o prostituată în camera de hotel și a ajuns, în cele din urmă, la psihiatrie și în arest. Living la vida loca! (link).
  • Vacile – cel puțin în Marea Britanie – sunt mai periculoase pentru oameni decât cicliștii. Animalele au omorât 74 de oameni în ultimii cinci ani, față de doar trei victime ale cicliștilor (link).
  • Cicliștii sunt atât de supărați că au fost numiți „periculoși” în Marea Britanie, încât Conservatorii au început să șteargă tweet-urile despre inițiativele menite să stopeze „pericolul” generat de bicicliști, iar un ministru al plimbării și ciclismului – bizară funcție, asta ar putea fi o altă știre în sine – și-a cerut scuze, public (link).
  • Tot în Marea Britanie – ați spune că, după Brexit, se mai ocupă doar cu ciclismul – poliția a identificat agresorul care, enervat de cicliști, a amenințat că îi calcă, cu mașina despre care striga că oricum este furată. Cei care îl văd sunt sfătuiți să nu îl abordeze și să sune la 112. Glumim, Marea Britanie rămâne mereu mai specială, la ei se sună la 999 pentru urgențe (link).
  • Nici nu mai este o știre că un ciclist a fost depistat dopat. De această dată, discutăm despre Fabian Puerta, din Columbia. Printre altele, Puerta este campion mondial la disciplina de ciclism viteză Keyrin. A fost prins cu steroizii Boldenona – așa mai învățăm și alți termeni – și a fost suspendat temporar de către UCI (link).
  • Un nou scandal lovește Nike, în Statele Unite. Un grup de foste angajate dau în judecată producătorul de echipamente pentru discriminare sexuală, diferențe salariale, hărțuire sexuală și ostilitate la locul de muncă (link).
  • Ashley Horner vrea să facă – vă țineți bine? – nu mai puțin de 50 de competiții Ironman în 50 de zile. Are 34 de ani, trei copii și vrea să doneze tot ce strânge în acest demers unui orfelinat din Haiti (link).
  • Tehnologia poate provoca dependența de exerciții fizice. Ceea ce pornește ca o aplicație interesantă, care te ajută să faci mai multă mișcare, se transformă într-o rutină zilnică și, ulterior, într-o dependență ce trece de limitele sănătății (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment