Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 21 iulie

Știri despre evenimentele majore din sport întâlnim peste tot. Aici, ne aplecăm asupra informațiilor ceva mai bizare, rar întâlnite sau pur și simplu ieșite din uzual.

  • Un consilier din Yorkshire vrea ca toți cicliștii să meargă în șir indian. Sunt greu de depășit când se întrec între ei, încetinesc traficul și, când sunt depășiți, recurg la gesturi obscene (link).
  • De ce să mai folosești căștile bluetooth pentru muzică, notificări și convorbiri la telefon, când poți face asta direct prin… ochelari și să arăți ca un cyborg cool? Solos, ochelarii care te transformă în Robocop, au și heads-up display (link).
  • Nostalgic după Milli Vanilli, Kriss Kross și DJ Bobo? Reebok are exact ce-ți trebuie. Mai ții minte primii „adidași originali” pe care i-ai avut? Urâții se întorc, pentru că Reebok îi relansează, cu un clip rupt din stilul Trainspotting (link).
  • Eurobike 2018, târgul de căpătâi a tot ce înseamnă ciclism, ne aduce noutăți absolute, inovații tehnologice, și… pantofii pentru ciclism cu mult sclipici. Pentru că asta lipsea din acest sport (link).
  • Șeful Tour de France este supărat pe spectatorii care îi huiduie pe membrii echipei Sky Team. Viața este grea și nedreaptă pentru oamenii cinstiți de la Sky, cu Froome în frunte (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment