Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 21 octombrie

Bam! V-au lipsit știrile bizare, așa-i? Avem marfă bună de tot, săptămâna asta. De calibru, care supără categorii de oameni și rupe termenul politically corect în bucăți. Pe rând:

  • Snoop Dogg, om care a fumat tone de lucruri la viața lui dar încă mai are mai mulți neuroni decât clanul West-Kardashian la un loc, pune punctul pe j de la jail și numește noile monstruozități Yeezy Slides papuci de pușcarie. +100 respect (link).
  • Ești un bărbat muci la sporturile tale, ciuca bătăilor la sexul tău, dar vrei cu orice preț victoria? Există o soluție ușoară. Nu munca, asta înseamnă efort și dedicație. Operația de schimbare a sexului este răspunsul. Devii transsexual și bang, într-o lume în care ofensezi și dacă respiri greșit, poți să bați femeile, la categora lor de sport. Bărbatul care se identifică femeie Rachel McKinnon pune bazele distrugerii sportului feminin, cu largul acompaniament al forurilor oficiale, și își apără titlul abuziv câștigat la ciclism (link).
  • La capitolul știrilor mai puțin revoltătoare, vești bune pentru alergători. Gelul ăla scârbos pe care îl consumi în timpul cursei pentru un boost de energie ar putea fi înlocuit cu o lingură de piure de cartofi (link).
  • Cu speranța că McKinnon – chiar așa, destul de greu să îi găsești prenumele nativ – nu vede știrea următoare, Emiratele Arabe Unite mișcă un pic în direcția progresului și anunță o cursă dedicată femeilor, în 2020, în cadrul UAE Tour (link).
  • Iar ca să revenim la bărbați și exercițiile lor de forță, iată cum se descurcă o echipă de culturiști, față în față cu antrenamentele standard Navy Seal (link).
  • Și, ca să închidem într-o notă pozitivă, triatloniștii s-ar putea – cel puțin o parte a lor – să se bucure la apriția unui nou sport: Swim Run (link).

Asta e tot pentru azi. Ne auzim! Până atunci, spor la sport!

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment