Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 22 august

E miercuri, avem știri bizare!

  • Chiar daca, tradițional, aici dăm doar text și trimiteri către articole, cei mai urâți pantofi sport făcuți vreodată merită să spargem monotonia și să aruncăm și o poză. Doamnelor și domnilor, Loewe Dinosaur Sneaker (link).

  • Lance Armstrong va face tot ce îi stă în putere să îl ajute pe Jan Ullrich. It takes one to know one, am putea spune. Cum niciunul dintre ei nu este ușă de biserică, cine știe ce poate ieși, atunci când cei doi își combină puterile (link).
  • Cele mai penibile scuze folosite de cicliști pentru a se dopa variază de la bomboane cu cocaină, de la mătușa din Peru, până la fantasmagoricul geamăn absorbit în uter, care cere transfuzii sanguine pe bandă rulantă. Citiți articolul, vă veți simți mai relaxați și mai inteligenți, prin comparație cu personajele de acolo (link).
  • Cicliștii au parte de mai puține probleme psihice, față de cei care nu practică sportul pe două roți, conform unui studiu. Nu știm ce să zicem, în contextul articolului despre care vorbeam mai sus (link).
  • Oare au avut asigurare? Biciclete în valoare de 51.000 de lire sterline au fost furate, dintr-un magazin din Cornwall, într-o spargere care a durat sub trei minute. Hoții au mers la sigur: doar bicicletele high-end și electrice (link).
  • Hei, sigur erați curioși să aflați cum sportul de anduranță vă afectează sistemul digestiv. Nu erați? Nicio problemă, noi oricum vă spunem (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment