Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 25 iulie

Bună ziua și bine ați revenit la rubrica noastră care deja capătă tradiție – Știrile Bizare. Aici, ne aplecăm asupra informațiilor ceva mai bizare, rar întâlnite sau pur și simplu ieșite din uzual.

  • Deschidem cu ciclismul: Gianni Moscon de la Sky a fost descalificat din Turul Franței pentru că și-a lovit cu pumnul un competitor. Nu fi ca Gianni (link).
  • Rămânem în haosul Tour de France, unde runda numărul 16 a fost suspendată, după ce un grup de fermieri a protestat și a încercat să blocheze traseul, iar polițiștii și forțele de ordine – deși dezordinea le este mai caracteristică – franceze au dat drumul gazelor lacrimogene, într-o maniera nediscriminatorie: și în protestatari, și în cicliști, și în public (link).
  • Cine spunea că deja ciclismul este o modă nu se referea la sensul propriu al sintagmei. Iată, însă, că Vogue consideră pantalonii și ochelarii de ciclism pe val pentru moda urbană de toate zilele și de toate ipostazele. Pentru că nimic nu bate senzația mersului pe trotuar cu pantalonii tăi cu bazon moale (link).
  • Decât cu pantalonii cu bazon, mai bine dezbrăcat, și-a spus un bărbat care a luat prea în serios sloganul lanțului Planet Fitness – „Judgement-Free Zone” – și s-a apucat, gol, să facă exerciții pe covorașul de yoga. Nu s-a terminat bine (link).
  • Umor geman: ca să se asigure că pantofii sport Parra x Nike Air Max 1 nu sunt revânduți drept noi imediat după cumpărare, retailer-ul berlinez Solebox obligă cumpărătorii să iasă din magazin încălțați cu perechea cumpărată (link).
  • Atenție la căzături. Segway lansează ceva ce poate fi numit, cel mai probabil, „role electrice”. Prețul va fi 399 de dolari și va include și o cască de protecție. Pentru că este nevoie (link).

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment