Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 30 august

O nouă săptămână, un nou set de știri ceva mai altfel, special pentru voi, direct din lumea sportului. Să pornim!

  • Vedeta noastră din fiecare săptămână, deja, Jan Ullrich, se destăinuie. Seria dezastrelor a început când i s-a interzis să își vadă copiii. A decis să se calmeze luând cocaină și amfetamine. Repetați după mine. A vrut să se calmeze luând cocaină și amfetamine. Q.E.D. (link).
  • Și unii cicliști cu biciclete electrice reușesc să se facă iubiți, la fel ca frații lor cu biciclete obișnuite. Unul dintre ei a decis, după ceva timp, să se predea totuși poliției, după ce a lovit o femeie și a fugit – impropriu spus – de la locul faptei (link).
  • Organizatorii Roland Garros îi interzic Serenei Williams să poarte costumul negru intitulat de americani „catsuit”. Publicul ia foc. Nike, care a turnat găleți de Photoshop pe imaginile cu Serena folosite la lansarea The Queen Collection, îi sare în apărare. O întreagă emisferă strigă rasism. În timp ce nimeni nu se uită cu atenție, să vadă dacă nu cumva acel catsuit este de fapt doar un fatsuit (link).
  • Reebok dezmembrează o serie de pantofi sport – Insta Pump Fury – până face din ei sandale (link)
  • Tot la capitolul pantofi sport, NBA decide, pentru prima oară în istorie, să relaxeze regulile și să le permită sportivilor să poarte orice culoare de pantofi doresc, în timpul meciurilor. Asta e și un pic bine, și un pic rău (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment