Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 6 noiembrie

Am facut o scurtă pauză de la bizareriile din sport, dar reveim în forță. Chiar prima știre de astăzi vă va da un pic peste cap. Sau vă va roti în jurul unei bare, depinde de optică.

  • Șoc și groază, executivii de la Under Armour – îi știți, reprezintă acel brand american care îl susține deschis pe Donald Trump – nu mai pot plăti ieșirile la striptease cu cardul companiei. Se pare că puteau face asta – și o făceau destul de des – alături de alți angajați și de sportivi cu care semnaseră contracte de endorsement (link).
  • Bradley Wiggins, care ne arată că aproape oricine poate deține un titlu de Sir în Marea Britanie, cam ca la fabrica de diplome și medalii Iohannis, se simte atacat și spune că mai bine ar fi fost un criminal, pentru că ar fi fost privit altfel. Altfel decât ce, adăugăm noi? Altfel decât un ciclist asupra căruia planează suspiciuni neconfirmate de dopaj (link).
  • Tot Bradley Wiggins scrie – bine, autorul scrie, dar să presupunem că și fostul sportiv are un credit – în biografia sa că îl admiră pe Lance Armstrong. Ca de la dopat nedovedit la dopat dovedit, probabil. Evident, președintele UCI sare ca ars (link).
  • Iar după atâta dopaj în ciclism, se pare ca britanicii chiar urăsc bicicliștii și nu se sfiesc să tragă cu petarde în ei, din mers (link).
  • Urmează o tripletă de știri care descoperă apa caldă. Prima este cea care ne explică de ce atleții supli sunt mai rapizi (link).
  • O serie de cercetători plictisiți au descoperit, într-un studiu inutil, că beneficiile faptului că ești în formă sunt numeroase (link).
  • Și un articol care nu spune nimic nou, dar probabil este scris pentru SEO, descrie cum sunt cartilagiile afectate de alergare (link)

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment