Stuff 

Știrile Bizare ale zilei – 8 august

Bună ziua și bine ați revenit la rubrica noastră de tradiție – Știrile Bizare. Deși, astăzi am putea să le numim Știri despre oamenii care stau prost cu nervii. Violență, arestări și mult hate, printre altele, numai în ediția de astăzi.

  • Fostul câștigător al Tour de France – vedeți cum se țin, cumva, scandalurile scai de TdF? – Jan Ullrich a fost arestat în Mallorca, după ce a sărit gardul vecinului la o petrecere la care nu a fost invitat. Și nu este la prima asemenea abatere (link).
  • Pentru ca unii cicliști sunt foarte simpatici, iar și șoferii sunt cunoscuți pentru calmul proverbial, un londonez este căutat de poliție, după ce a fost filmat în timp ce amenința că va călca un grup de bicicliști cu o mașină despre care chiar el afirmă că este furată (link).
  • Mai suportați o știre din ciclism? O poveste absolut fabuloasă despre cât de mult hate există în lumea aceasta a pedalatului, un pic de bullying și anonimatul de pe net care dă curaj unora (link).
  • V-am spus că știrile bizare de astăzi sunt mai mult despre cei care stau prost cu nervii. Un om de la o sală din Montreal nu a mai suportat sunetele scoase de un altul care ridica haltere și a luat atitudine. Aparent l-a agresat pe „halterofil” și, printre altele, la bilanț a fost concediat și un angajat al sălii (link).
  • Trecem și la aspecte mai bune ale vieții, la fel cum a trecut și Charlie Eagle. Nici noi nu îl știam pe Charlie Eagle, 55 de ani, însă aflăm acum că a alergat 118 mile în 26 de ore, pentru fiecare dintre cei 26 de ani fără alcool pe care i-a trăit, după ce a decis să spună nu viciilor (link).
  • Nike transformă o biserică din Chicago într-un teren de baschet pentru tinerii sportivi, iar rezultatele sunt remarcabile (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment