Echipamente 

Surprizele zilei din lumea pantofilor sport

Colaborări neașteptate, pantofii-lingou și perechea inspirată din bere? Da, da și da. Avem de toate. Piața echipamentelor este mereu vie și plină de surprize. Pe rând:

Nike Air More Money Gold

Coca, coca coca! Și nu vorbim despre faimoasa băutură carbogazoasă. Vrei să se vadă pe tine cât ești de aurar? No problem, Nike te rezolvă! Pantofii-lingou sunt acum aici. Gusturile nu se discută, deci dacă îți plac, sunt ai tăi pentru doar 160 de dolari. Americani.

Sursa info și foto

Saucony Shadow 6000 Oktoberfest

Ți s-a întâmplat vreodată să verși bere pe pantofii tăi albi? Probabil că nu doar ție. Cei de la Saucony au luat treaba asta în serios și au scos perechea de pantofi chunky dedicată Oktoberfest, cu albul ce reprezintă apa pură, auriul care înseamnă bere și maroniul care este desprins direct din uniformele odioase sau frumoase – depinde de ce parte a Germaniei ești – ale berarilor nemți. Prețul? 170 de dolari. Tot americani. Deci un pic mai scumpi decât aurii de mai sus.

Sursa info și foto

Fila Fendi Fashionable Capsule

Fila, nume de mult uitat pe piața autohtonă și resuscitat de valul hipsteresc doi-zero-unu-opt, iese în față cu o colaborare cu Fendi. Fila dă pantofii, Fendi aduce șosetele. Da, și au optat pentru versiunea leneșă de marketare, în care au pus F-ul de la Fila lângă ENDI de la Fendi. Wow, imaginație, extaz. Altfel, toată lumea a început să facă acești dad shoes chunky la care nici nu te uitai cu un an în urmă. Deh, moda.

Sursa info și foto

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment