Echipamente 

Tehnologie: pantofi Under Armour printați 3D, senzori de mișcare pentru sutiene Reebok

Tehnologia avansează zi de zi și, cum este de așteptat, vedem rezultatele tot mai des și în industria echipamentelor sportive. Astăzi, avem două exemple concretizate în produse noi, de la Under Armour și Reebok.

UA 3-D Printed Architech

Inspirați din NFL și Superbowl, pantofii sport Under Armour Architech, cu un design futurist, sunt acum disponibili și într-o versiune imprimată 3D. Adidas a deschis calea și a popularizat tehnologia imprimării 3D în industria producției de pantofi sport, iar Under Armour preia, de acum, inițiativa. Prețul nu este unul prohibitiv, ținând cont de tehnologia folosită: 300 de dolari, echivalentul a 258,2 euro.

Sursa info și foto

Reebok PureMove Bra

Reebok pornește de la o serie de insights, precum faptul că una din cinci femei evită exercițiile sportive, din cauza durerilor cauzate de sutienul inconfortabil și 70% au dificultăți în a găsi mărimea potrivită a acestuia, pentru antrenamente. Folosind o serie de senzori de mișcare plasați pe sutiene, în timp ce subiectele testelor aleargă, Reebok a cuantificat datele și le-a transpus într-un nou model de sutien sport. Mai multe informații, în clipul semi-amuzant de mai jos.

Se pare că tehnologia este din ce în ce mai bine folosită, și în sport.

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment