Echipamente 

Toate-s la fel: trei perechi de pantofi colorați + o surpriză cu luminițe

O fabrică de pantofi sport din Bangladesh a dat lovitura: produce aceeași pereche de pantofi chunky colorați pentru trei producători diferiți, iar pentru copiii de la linia de producție lucrurile sunt de trei ori mai simple. Glumă glumă, dar vă invităm să găsiți diferențele între cele tre noi perechi de pantofi sport lansate în această săptămână de Nike, Puma și Reebok.

Nike Air Max 2 Light

Costă 160 de dolari (683 lei) și, dacă ai crede că sunt colorați în roșu, bleumarin și verde, ai greși ca un profan de rând. Este vorba de Habanero Red, Armory Navy și Radiant Emerald. Stai jos, nota 2.

Sursa

Puma Storm

Am fi înclinați să spunem că este tot modelul de mai sus, doar că acum are bleumarin, verde și negru, dar am învățat lecția și până nu aflăm denumirea oficială a ceea ce credem că este negru (Black Hole Black? Reverse White?), nu ne pronunțăm. Așteptăm cu interes și prețul.

Sursa

Reebok Aztrek Double

Ne scuzați, nu am vrut să scriem de trei ori despre aceiași pantofi, dar asta este industria. Nu ai cum să stai în calea modei. Ne hazardăm să pariem pe negru, albastru, verde și roșu. Suportăm consecințele, dacă o dăm iar în bară cu terminologia. Așa să ne ajute Sfântul Pantone.

Sursa

Și, după cum am promis, păstrăm pentru un final apoteotic surpriza cu luminițe, de care vorbeam chiar în titlu.

Balenciaga Track LED Trainers

Pantofii cu beculețe, la un cu totul alt nivel. Balenciaga ia un pic din stilul de racing și trage un set de LED-uri la călcîi – poți schimba chiar și culoarea! -, ca să simți că nu dai 995 de dolari (4.246 lei) degeaba. Atât!

Sursa

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment