Competiții 

Băneasa Race adaugă Canicross pentru iubitorii de câini și un eveniment dedicat copiilor

Băneasa Race, competiția de alergare trail din Pădurea Băneasa, așteaptă, în 14 aprilie, pasionații de alergare cu un traseu optimizat, mai fluid și mai spectaculos, anunță astăzi Asociația Trăiesc Sănătos, organizatoare a evenimentelor. În plus, evenimentului I se adaugă două premiere – Canicross, alergare pentru iubitorii de animale și Family Sports & Fun Day, zi de activități pentru copii.

Canicross-ul, concept unic în România, se va desfășura pentru prima dată în Pădurea Băneasa. Canicross-ul este sportul care constă în alergarea „cross country” în echipă om-câine, unde câinele este ținut în lesă de către om, iar omul este cel care conduce echipa.

Canicros-ul nu este doar o metodă practică de antrenament pentru oameni și câini, ci și o modalitate prin aceștia își pot consolida prietenia.

Family Sports & Fun Day, concept nou adăugat evenimentului Băneasa Race, va avea loc în ziua de 13 aprilie și va fi un eveniment distractiv, plin cu energie și activități tematice de mișcare, dedicate întregii familii.

Evenimentele Băneasa Race continuă tradiția și au loc, ca și până acum, în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele de alergare se întind pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari.

Băneasa Race – Spring Edition are două probe competitive de alergare: cros, pe o distanță de 11 kilometri și semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment