Business Competiții Oameni 

OMNISPORT – 08.01.21

Bună dimineața și bun venit la un nou calup de știri-blitz din sport. Să pornim.

AUTO

Un pilot de teste al Aston Martin vrea să depășească viteza de 200 mph (321,8 Km/h) cu un prototip vechi de 40 de ani (link)

O Toyota Yaris GR de 475 cai putere a bătut un Nissan GT-R Nismo pe circuit (link)

CICLISM

Cicliștii spun lucruri trăznite. Într-un sport renumit pentru dopaj, un ciclist cunoscut pentrru multiple tentative de… evident, dopaj, Riccardo Rico, are un discurs antivaccinist în care spune că nu vrea să se injecteze cu lucruri pe care nu le știe. Maximum de credibilitate (link).

Lazer lansează o nouă cască pentru ciclism, Sphere, cu optimizări la dinamică, ventilație și siguranță (link)

E-SPORTS

McLaren va lansa o competiție de e-sports, Velo Series. Craig David – îl mai țineți minte? – și Rory Read – ex Top Gear – vor fi implicați (link)

FOTBAL

Când ai suficienți bani poți cumpăra, la propriu, trofee. Șeicul Mansour, care deține, printre altele, și clubul Manchester City, a cumpărat la licitație, pentru 760.000 de lire sterline, cupa FA pe care clubul său a câștigat-o în 1904 (link)

Arsenal Londra a contractat un împrumut de 120 milioane de lire sterline de la Banca Angliei, pentru a putea gestiona efectele COVID-19 (link)

RUGBY

Varianta feminină a Turneului celor 6 Națiuni ar putea să nu mai aibă loc, din cauza situației globale pandemice (link)

TENIS

Dayana Yastremska, locul 29 WTA, din Ucraina, este uimită de suspendarea provizorie pentru dopaj. Sperăm să îi treacă repede (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment