Competiții 

Road Grand Tour + Băneasa Race: duatlon în Pădurea Băneasa

Greenfield Duo Challenge este cea mai nouă actualizare a calendarului de evenimente sportive cu traseu în Pădurea Băneasa.

Un concept comun, Road Grand Tour și Băneasa Race, competiția de alergare și ciclism pe potecile din Pădurea Băneasa debutează în data de 30 iunie.

Perioada înscrierilor este 27.05.2019 – 26.06.2019, iar taxa de înscriere sunt:
  • Individual, 100 lei
  • Ștafetă: 80 lei de persoană
  • Individual și ștafetă: 140 lei

Mai multe detalii vin direct de la organizatori:

Traseul este unul usor, atat la alergare cat si la bicicleta. Padurea Baneasa este binecunoscuta tuturor, majoritatea dintre noi antrenandu-ne pe acolo sau participand la competitiile existente din zona. Se vor parcurge aproximativ 8km in alergare pe aleiile padurii (traseu off-road usor) dupa care se vor schimba adidasii cu pantofii de ciclism. Daca faci parte dintr-o stafeta, vei preda cipul de concurs colegului tau de echipa si ori te vei retrage la umbra in asteptarea lui, ori vei continua proba si la individual.
Ruta de bicicleta insumeaza aproximativ 20km, cea mai mare parte fiind formata dintr-un single trail. Se pot atinge viteze mari pentru un cocncurs de mtb (traseu off-road usor) asa ca va recomandam sa abordati micile viraje cu atentie.
Informații complete despre traseu și cursă sunt disponibile aici (link)

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment