Competiții 

Băneasa Race: Traseu modificat, kit nou și avertizare de viespi

Organizatorii Băneasa Race – Autumn Edition anunță că au făcut acțiunile necesare pentru a înlătura viespile care, datorită sezonului, frecventează ocazional zona.

ATENȚIE, dacă știți că aveți alergii la înțepături de viespi sau albine, să luați măsuri de siguranță – medicația prescrisă pentru aceste situații. De asemenea, va recomandăm să nu utilizați produse cosmetice care au miros puternic, cum ar fi parfumurile. Dacă vor aparea astfel de cazuri și aveți reacții alergice, anunțați primii voluntari pe care îi identificați pe traseu sau sunați la numerele de urgență inscripționate pe numerele de concurs. Echipele vor fi gata să intervină și să vă transporte la ambulanțe. Echipajul medical de pe ambulanțe este pregatit să intervină, în astfel de situații.

Pentru o intervenție cât mai eficientă, organizatorii dispun de 3 ambulanțe din mediul privat, de 3 mașini de teren – cu sprijinul Clubului Off-Road Adventure Romania – si de un ATV. Ambulanțele au fost notificate să aibă medicația necesară.

Între timp, noul kit este gata de  fi ridicat, de sâmbătă, 22 septembrie.

De asemenea, o serie de lucrari de exploatare din nordul padurii, care au afectat mai multe drumuri de acces, ndetermină ajustarea traseului de Semimaraton. Astfel, ultima buclă, la semimaraton, va fi parcursă de două ori. Întregul traseu al crosului de 10 kilometri rămâne, însă, neschimbat.

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment