Competiții 

Buftea Multisport Festival: Antrenamente oficiale + ultimele zile cu reduceri

Buftea Multisport Festival se apropie cu pași repezi, iar organizatorii au pregătit o serie de antrenamente oficiale concepute pentru concurenți, cu scopul de a îi ajuta să își crească performanțele și să se familiarizeze cu traseele oficiale ale competiției.

Festivalul va include probele de triatlon, duatlon și semimaraton – despre care am scris și aici (link).

Antrenamente de înot în lacul Buftea

Pasionații de mișcare au ocazia să se familiarizeze cu înotul în ape deschise, cu o serie de antrenamente oficiale, chiar în lacul Buftea, bineînțeles, cu participare gratuită.

După ce organizatorii au făcut primul antrenament chiar sâmbătă, 1 iunie, punctul  de întâlnire rămâne la ponton, unde va avea loc și concursul de triatlon, dimineața, la ora 11:00.

Noi vom asigura supravegherea înotătorilor din caiac, iar dacă nu ești sigur pe tine, suntem pregătiți cu safety buoy-uri, oferite de prietenii de la Trisport. Ne-am gândit și la revitalizarea voastră și cu sprijinul Gold Nutrition și Sloop aveți asigurată hidratarea.

Antrenamente de alergare, în Parcul Romniceanu

Antrenamentele pentru Buftea Multisport Festival sunt deschise, o dată la două săptămâni, în parcul Romniceanu, miercuri seara. Sesiunile încep seara, la ora 20:00.

Traseul este compus din pante și foarte multe trepte, o tură completă are 1,6 km, iar antrenamentul obișnuit conține patru ture care însumează peste 1000 de trapte în urcare și coborâre.

Alergăm 6,52 km, respectiv 4 ture a câte 1.642 m – ultima tură, mai scurtă cu 47.5 m, cu o diferență de nivel de 180.8 m – 45.2 m/ tură și 1352 de trepte – 338 trepte/ tură.

Prinde ultimele zile cu tarife reduse de înscriere

Înscrierile la Buftea Multisport Festival încă sunt deschise la prețuri speciale, la cursele de duatlon, semimaraton (inclusiv distanțe intermediare de 7 și 14 km), triatlon sau crosul copiilor din Buftea, iar evenimentul este programat în intervalul 22-23 iunie 2019.

Până în 10 iunie, tarifele sunt reduse, iar toate detaliile sunt disponibile aici (link).

Sursa foto

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment