Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 19 octombrie

Hei hei hei, rubrica voastră preferată – chiar dacă știți asta sau aflați acum – revine astăzi, cu un nou calup de mici sau mari nebunii din lumea sportului și adiacentă fenomenului. Să-i dăm drumul, nu are nimeni timp pentru un intro lung. Foc automat:

  • Bicicliștii sunt periculoși și egoiști, iar curierii firmei de livrări Deliveroo din UK sunt de-a dreptul idioți, spune un consilier din Worcestershire, iar orașul Worcester le interzice bicicliștilor accesul în centru. Dacă vor să treacă pe acolo, o fac pe lângă bicicletă (link).
  • Mersul pe bicicletă îți poate da dureri de cap cu autoritățile, dar și fizice, în zona inghinală. Men’s Health merge un pic mai departe și întreaba trei bărbați despre cât de tare doare epilatul testiculelor. Gotta have balls for an article like this (link).
  • Că vorbeam despre testicule, versiunea cu picioare a acestui organ, Kanye West, a fost fotografiat purtând o pereche de pantofi sport Under Armour. Ca și cum ar însemna ceva, lumea începe să se întrebe ce se întâmplă cu deal-ul adidas / Yeezy (link).
  • Că tot vorbeam un pic mai sus de durere, unul dintre laitmotivele acestei serii de știri: Triathlete face un clasament al durerii și dă sfaturi despre ce poți suporta și ce ar trebui să te oprească, în timpul unei curse. Nu tate durerile s-au născut egale (link).
  • Dacă România are #rezist, Puma are, în State, #reform. Și cooptează o semi-celebritate care a fost în închisoare, într-un demers menit să reformeze sistemul penitenciarelor de peste Ocean. Marketing la limita dintre util și plictisitor (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment