Competiții Echipamente Stuff 

Omnisport – 19.11.2020

Noi idei, nouă rubrică. De acum, vă bucurăm privirea, între două scroll-uri, cu un calup blitz de știri din toate sporturile, din toată lumea. Promitem să nu fie chiar cele mai întâlnite știri din presa locală. Here we go!

AUTO

Lamborghini aduce pe stradă pachetul de curse Huracan GT3, odată cu noul Lamborghini Huracan STO, ce va mușca din asfalt începând din 2021 (link).

470 de cai putere și un motor enorm V8 Hemi de nu mai puțin de 6,4 litri stau sub capota Jeep Wrangler Rubicon 392. De văzut pe străzi, mai mult peste ocean, tot din 2021 (link)

CICLISM

Ciclismul nu are limite în trișat, dopat și alte tehnici lipsite de etică. Mai nou, Zwift a dat un ban de șase luni pentru două cicliste care și-au falsificat sau alterat datele online. Iar infamele sunt Lizi Duncombe și Shanni Berger (link).

Alex Dowsett își amână tentativa de a bate recordul pe oră, după ce a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 (link).

TENIS

Naomi Osaka primește o ediție limitată de Nike – Nike Court Zoom GP, ce îi poartă numele și multimple însemne ale culturii orientale. Cu echipa de management mult prea românească a Simonei Halep și timp irosit cu poalele în cap față de FRT, chiar dacă împarte același sponsor tehnic cu Naomi și o depășește cu un loc în clasamentul WTA, nu vom vedea așa ceva prea curând sub numele constănțencei (link).

TRIATLON

Wahoo ELEMNT Rival este un nou smartwatch conceput special pentru triatlon și pentru a măsura eficient activitățile de înot, pedalat și alergat (link)

Asta este tot pentru astăzi, să ne recitim cu bine!

 

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment