Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 18.11.2020

Bună ziua și bine v-am găsit! Sportul nu suferă de lipsă de ciudățenii nici pe timp de pandemie, așa că ne reluăm activitatea de a vă prezenta pe micile, mediile și marile ecrane tot ce e mai ciudat din ultimele 24 de ore. Pe rând:

  • Uite Bluetooth-ul nu e Bluetooth-ul ba e Bluetooth-ul înapoi e jocul la care Strava mai mult pierde, prin acceptarea, refuzarea și iar acceptarea conectării cu device-uri tip heart rate monitor (link).
  • Categoria știrilor despre nimic, care nu ar trebui să existe. Președintele CIO s-a întâlnit cu un grup de oficiali, printre care și ceva reprezentanți ai triatlonului, într-o vizită la Satul Olimpic care oricum era de mult gata, pentru Tokyo 2020, și au concluzionat că JO Tokyo 2020, amânate pentru 2021, vor fi super. Serios, cui îi pasă de așa ceva? (link).
  • Rămânem în categoria știrilor fără care puteai trăi la fel de bine în continuare, poate chiar mai bine – pandemia face publicațiile să scrie destul de multe lucruri de umplutură, recent – cu Men’s Health, care îți spune cam câți pași sunt într-o milă. Serios (link).
  • Trecem la tragic și ne revenim repede la realitatea lumii din jur, cu un caz de ciclistă profesionistă ucisă de un șofer fără permis sau asigurare. Și nu e știre din Vaslui, ci din UK (link).

Și, de acum, debutăm și cu o secțiune specială de știri sportive ceva mai orientate spre pandemie:

  • Poți să faci un semimaraton și purtînd mască, spre deosebire de concetățenii noștri care se sufocă după doi pași, conform unui advertorial Asics nesemnalizat (link).
  • Nike prezintă un nou concept de retail, ce se lansează într-un grup de țări ceva mai civilizate care, bineînțeles, nu ne include. Este axat pe distanțare socială, protecție, tehnologie smart și self-checkout (link).

Cam acesta este calupul de astăzi. Să ne reauzim sănătoși!

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment