Lifestyle 

Adidas: Primul workout 4D + colaborare Louis Vuitton

Adidas anunță astăzi că aduce Parisul în Shanghai, într-un eveniment în care vrea să demonstreze avansul tehnologiei într-un mod eficient: prima sesiune de workout 4D.

Pe scurt, lansarea din China a colecției Stella McCartney va avea loc într-un eveniment cu media și influencers în care o sala plină cu senzori, aparatură de fitness și ecrane va simula, pentru participanți, experiența alergării pe străzile orașului Paris. Mai multe decât putem spune noi acum ne arată imaginea de mai jos:

Sala pregătită de Adidas pentru antrenamentele 4D, cu experiențe care emulează alergarea pe străzile Parisului

Ming Xi este noua imagine lipită colecției – influencer și model chinez, cu peste 1,1 followers pe Instagram.

Ming Xi, noua imagine Adidas Stella McCartney

Tot în Franța ne duce și următoarea știre legată de producătorul german de echipamente – și nu, nu este o referire la o nouă invazie. Adidas va lansa, potrivit SneakerFreaker (link) o ediție a pantofilor sport NMD Hu în colaborare cu Pharrell și casa de modă Louis Vuitton, parte a grupului LVMH.

Iată, în galeria de mai jos, cum vor arăta noii Adidas Ceeze x Louis Vuitton Hu NMD Custom – nume lung și preț, probabil, pe măsură:

Sursa foto

Pantofii sport vor fi lansați în data de 18 august și vor putea fi comandați de pe site-ul Ceeze (link), creatori ai conceptului.

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment