Stuff 

Nu mai există limite: ciclist suspectat că a trișat și la o cursă caritabilă

Rîdeam săptămâna trecută, când glumeam că s-au rezolvat tote problemele din ciclism și acum prioritatea zero este lungimea șosetelor (link). Din păcate, ștampila trișatului este atât de bine înfiptă pe ciclism încât nici nu știm dacă să ne mai mirăm sau nu de ultimele știri. Mai exact, Dean Stott, amic de-ai prințului Harry, se pare că a trișat un pic, când a bătut recordul de cea mai rapidă traversare în lungime a Americii de Nord și de Sud.

Cursa a avut scop caritabil, iar recordul, pentru a fi omologat, presupunea folosirea unei singure biciclete. Talentatul domn Stott, aparent, a folosit două, echipate diferit – una pentru plat și alta pentru urcări. În plus, domnul cu prieteni sus-puși se pare că a falsificat și documentele echipei care îl însoțea, pentru a facilita treceri mai rapide peste granițe.

Bineînțeles, deocamdata Stott neagă orice acuzație și spune că sunt doar afirmații ale unor foști membri ai echipei, nemulțumiți de condițiile de lucru. Rămâne, desigur, în urma noilor reglementări, să vedem dacă Stott a avut șosetele suficient de lungi pentru a îi rămâne recordul în picioare.

Sursa info și foto

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment