Stuff 

Știri nebune din ciclism – II

Când am scris acest articol (link), nu anticipam potențialul de nebunie, tragedie, dramă și hilar din ciclismul mondial, cu precădere cel competitiv. Dar timpul trece, evoluăm, învățăm, așa că, iată, un nou capitol al Știrilor nebune din ciclism.

  • Coțofana ucigașă atacă din plin. Un ciclist a murit, într-un efort de a evita o coțofană care plonja pe direcția sa de rulare. Se spune, pe bună dreptate, că orice animal sau pasăre din Australia vrea să te omoare (link).
  • Pericolelor naturale pentru cicliști li se adaugă și cele umane. Găști de scuteriști din Marea Britanie – care, după Brexit, probabil se va îndrepta mai mult spre Africa, la nivel de civilizație – se distrează trântind bicicliștii, în mers (link).
  • Iar dacă nu mori din ciclism, cum am văzut mai sus, nici bine nu îți va fi. Ciclismul doare, doare, doare (link).
  • Dar te poartă și pe culmile entuziasmului. Ca atunci când îți ceri iubita în căsătorie. În mers. În timpul cursei (link).
  • Bineînțeles, cum îi stă bine ciclismului, în aceeași cursă în care se leagă o căsătorie, mai dă și cîte o mașină oficială peste un copil. Ca să nu terminăm articolul într-o notă pozitivă (link).

Cam atât, momentan, dar fiți siguri că mai avem lucruri pe țeavă.

Sursa foto

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment