Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 11 iunie

Bună ziua și bine v-am găsit, dragii mei. Nu este doar un vers hip-hop, ci este și semnalul revenirii la viață a rubricii care vă aduce pe ecrane cele mai ciudate, rar întâlnite sau pur și simplu neașteptate știri din sport sau legate de sport. Fără să lungim introducerea, să trecem la treaba.

  • Breaking news cu adevărat important: dacă o piscină miroase puternic a clor, cel mai probabil apa conține urină, materii fecale, resturi de piele și alte lucruri delicioase, în care abia aștepți să te îmbăiezi. Dimpotrivă, dacă nu se simte mirosul, apa din piscină are toate șansele să fie mai curată. Explicații și detalii, chiar aici (link).
  • Și întrebarea cu adevărat importantă – nu cea despre ou, găină și cine a fost primul, ci dacă un ciclist poate sau nu să termine o cursă alergând, și nu pe bicicletă. Iar răspunsul este da, dar în anumite condiții (link).
  • Bine, termini o cursă de ciclism doar dacă nu te ‘zboară’ elicopterul de pe traseu, la decolare, cum tocmai ce s-a întâmplat în Cehia, unde un elicopter-ambulanță a scuturat serios plutonul, atunci când a pornit în zbor. E și ăsta un mod de a afla de existența ciclismului competițional în Cehia (link).
  • Iar despre zbor, dar mai degrabă minți zburate, ne amintește și Justin Bieber care, probabil încă sub efectul pubertății, îl provoacă pe Tom Cruise la o luptă MMA/UFC. Acum rămâne de văzut dacă Tom Cruise intră în categorie, nu la kilograme, ci la centimetri, sau va purta tocuri și în ring (link).
  • Fără tocuri, dar cu destul de mult caracter pentru fanii Marvel, sunt noii pantofi adidas lansați cu dedicație pentru Captain America – N3XT L3V3L. Minor spoilers ahead – nu știm dacă sunt dedicați tânărului sau vârstnicului Captain America (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment