Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 27 iunie

Știri despre evenimentele majore din sport întâlnim peste tot. Aici, ne aplecăm asupra informațiilor ceva mai bizare, rar întâlnite sau pur și simplu greu de crezut.

  • După ce un triatlonist a dat peste și a rănit un cal, a apărut ghidul despre cum să depășești caii, când ești pe bicicletă (link).
  • Adidas are probleme cu mingea oficială a Campiontului Mondial de Fotbal. Șase Telstar 18 World Cup s-au spart în primele zece meciuri, inclusiv de două ori în aceeași partidă. Poate că dacă făceau un design mai puțin pixelat, la o rezoluție mai bună, era în regulă. Glumim. (link).
  • Un ciclist al echipei spaniole Movistar, Jaime Rosón, a fost suspendat în urma unei anomalii descoperite în pașaportul biologic (link).
  • La doar 12 ani, francezul Tom Goron este cel mai tânăr om care traversează singur Canalul Mânecii, într-un dinghi. Așa-i că nu știți ce este un dinghi? (link).

Te-ar putea interesa și

One Thought to “Știrile bizare ale zilei – 27 iunie”

  1. […] ce un triatlonist a dat peste și a rănit un cal, săptămâna trecută a apărut ghidul despre cum să depășești caii, când ești pe […]

Leave a Comment