Stuff 

Știrile bizare ale zilei – 5 septembrie

Este miercuri, avem ciudațenii – sau normalități, deja, dacă vorbim, spre exemplu, de dopajul din ciclism – din lumea sportului:

  • Nike face cum face și învie modelul Shox. Îl știți, este acel pantof sport bizar, lansat în 2000, care parcă avea arcuri la călcâi. Aproape 20 de ani mai târziu, încă arată greu de digerat (link).
  • Înc-o zi, înc-o poveste, înc-un dopat în ciclism. Astăzi, Kanstantsin Siutsou, ciclist pro de la echipa Bahrain-Merida, prins de UCI cu Eritropoetină în organism. Echipa deja s-a dezis de el (link).
  • Repărași cu mult timp liber și puțină muzică. Drake și Kanye, doi băieți subțirei la mansardă, se ceartă – cumva normal, în lumea lor-, iar Adidas și marca Yeezy, dezvoltată împreună cu domnul Kardashian, pică la mijloc (link).
  • Nici Nike nu stă departe de scandal, doar că, pe termen mai lung, s-ar putea să iasă mai bine. Este o întreagă discuție despre jucătorii din NFL, culoare, steag și imn amercian, valori și multe elemente sensibile, la mijloc (link).
  • Dacă peste ocean lucrurile sunt serioase, înapoi pe continent – cumva, impropriu spus-, insularii din Marea Britanie au probleme ceva mai superficiale. Un artist a desenat o bicicletă pe un deal, cu ocazia Turului Marii Britanii. Alții au transformat desenul într-un mega-penis (link).

Te-ar putea interesa și

Leave a Comment